Philippe Coutinho har i lang tid lignet en mand, der er på vej væk fra FC Barcelona denne sommer.

LÆS OGSÅ: Barca-legender skal spille El Clásico

Han har været kædet sammen med flere klubber i løbet af de seneste uger, men særligt én klub bliver ved med at dukke op. Og nu skriver italienske Tuttosport, at Coutinho er blevet tilbudt til AC Milan af sin agent Kia Joorabchian.

Mediet skriver også, at hans repræsentanter har tilbudt ham til flere klubber i det seneste stykke tid. Tilsyneladende vil han dog ikke skifte til en hvilken som helst klub. Fælles for de klubber, han er blevet tilbudt til er, at de alle spiller Champions League i næste sæson.

AC Milan kan dog meget vel være en potentiel destination for den brasilianske stjerne, der har været hårdt plaget af skader.

For nylig sagde de nemlig farvel til Hakan Calhanoglu, der har foretaget et nærmest forbudt skifte, da han forlod AC Milan til fordel for Inter Milan. Derfor er AC Milan på jagt efter en offensiv midtbanespiller, der kan tage over efter Hakan Calhanoglu.

Ifølge Tuttosport ser det dog ikke ud til, at den italienske klub har i sinde at købe den brasilianske Barcelona-spillere. Derimod skulle de i øjeblikket gøre sig overvejelser om at forsøge at hente ham på en lejeaftale.

Til trods for, at det naturligvis er en billigere løsning for AC Milan at hente ham på en lejeaftale, kan dette alligevel vise sig at blive svært. Han har nemlig en årlig løn på 12 millioner euro, hvilket kan være en dealbreaker for italienerne.

Ydermere har det tidligere været fremme, at en byttehandel, der involverer Coutinho og Alessio Romagnoli har været på tale. Det afviser Tuttosport dog, at der skulle være hold i.

LÆS OGSÅ: Sidste chance: Storklub giver Lionel Messi kontrakttilbud

I 2020/21-sæsonen blev det ikke til meget spilletid for Coutinho. Kun 14 kampe nåede han at spille for Barcelona, hvori han bidrog med tre mål og to oplæg. Han har været ude med en skade i snart et halvt år.