FC Barcelona er angiveligt åbne for at sælge Coutinho, men den brasilianske stjerne har ingen planer om at forlade den catalanske klub.

Philippe Coutinho er en yderst velbetalt herre. Han tjener nemlig næsten 150 millioner kroner om året i Barcelona, hvilket er det samme som hans markedsværdi.

LÆS OGSÅ: Chokafsløring: PSG tilbyder nu Barcelona at hente ham retur

Angiveligt skulle han være ganske godt tilfreds med dette, hvorfor han ikke vil forlade Barcelona. Derimod ønsker han at blive i klubben, indtil hans kontrakt udløber, skriver SPORT.

Ikke nok med, at han koster Barcelona næsten 150 millioner kroner om året, så betalte de også en milliard kroner for ham, da han blev hentet i Liverpool.

Den brasilianske spiller blev hentet til klubben i 2018, og siden da har han været i aktion for Barcelona i 101 kampe. I disse kampe har den 29-årige Coutinho bidraget med 24 mål.

Det er ikke nogen hemmelighed, at han har haft svært ved at genfinde det niveau, han viste i Liverpool, og som var årsagen til, at han blev hentet til Barcelona tilbage i 2018.

Også i denne sæson har hans præstationer manglet, men alligevel har han fået spilletid i 11 kampe, hvori han har bidraget med et enkelt mål.

Som følge af, at han ikke præsterer, som det er forventet af ham, er Barcelona meget interesserede i at sælge ham i enten januars eller sommerens transfervindue næste år.

Det har Coutinho dog ikke intentioner om at gøre nemt for det, da han har planer om at blive i Barcelona, indtil hans kontrakt udløber, hvilket den først gør i 2023.

LÆS OGSÅ: Medie: Juventus-profil tilbudt til Barcelona

I og med, at han har kontrakt med den catalanske klub frem til 2023, har Barcelona ikke mulighed for at skille sig af med Coutinho, hvis ikke han selv er interesseret i et skifte.