Cristiano Ronaldo og Lionel Messi har været betragtet som to af verdens bedste spillere i over et årti. De har begge to vundet et utal af priser, scoret mange hundrede mål, og chokeret fodboldfans verden over.

LÆS OGSÅ: Konkurrence til City: Messis repræsentanter i kontakt med to yderligere PL-klubber

De er nu begge to ved at være oppe i alderen, hvilket har medført, at fodboldverdenen har været på udkig efter ‘den næste Messi’ eller ‘den næste Ronaldo’ i flere år.

Gennem tiden har der været flere talenter, der har vist lovende takter, men som stille og roligt er falmet væk igen. Det gør sig blandt andet gældende for Bojan Krkic, som mange mente ville blive den næste Messi. Sådan er det dog ikke gået.

Ronaldo har nu selv peget på to spillere, som han mener, der vil kunne tage over som de to de bedste spillere i verden.

“Det er svært at vælge én spiller og sige, at denne spiller vil være den bedste, men jeg synes, at det er spændende at følge den nye generation af unge spillere som Erling Haaland og Kylian Mbappé, der er på vej op,” sagde Cristiano Ronaldo ved hans afsløring som LiveScore’s Official Global Brand Ambassador ifølge Daily Star.

LÆS OGSÅ: Tottenham-boss’ absurde værdisætning af Harry Kane afsløret

“Nogle spillere kan have en eller to gode sæsoner. De virkelig gode spillere er dem, der fortsætte med at gøre det sæson efter sæson, og det er ikke så let at gøre. Det kræver en masse hårdt arbejde og engagement,” sagde han også.