Cristiano Ronaldo skrev sidste år under på en lukrativ kontrakt med den saudiarabiske klub Al Nassr. Nu håber han på at kunne bringe en tidligere holdkammerat til klubben.

Efter Cristiano Ronaldo fik ophævet sin kontrakt af Manchester United, var der stor tvivl om, hvor den portugisiske stjerne ville fortsætte sin karriere.

Han blev kædet sammen med en lang række klubber, men i sidste valgte han at skrive under på en kontrakt med saudiarabiske Al Nassr, der efter sigende indbringer ham over en milliard kr. om året.

Nu er det kommer frem, at han har et ønske om at hente en af sine tidligere holdkammerater til klubben, og han har selv været i dialog med ham.

Ifølge mediet La Gazzetta dello Sport har han henvendt sig til Carlo Pinsoglio, der spiller i Juventus, men som forventes at finde en ny klub til sommer.

Ronaldo håber på, at han kan overbevise Pinsoglio om at slutte sig til ham i Al Nassr, når hans kontrakt udløber efter denne sæson. Han har været i Juventus det meste af sin karriere, men er blevet lejet ud til en lang række klubber siden 2011.

Den italienske målmand, der ikke har fået meget spilletid i Torino, er 32 år gammel, hvorfor det ikke er utænkeligt, at han kan være åben over for at tage imod en lukrativ kontrakt fra Al Nassr til sommer.