Cristiano Ronaldo kan nu bryste sig af at have slået Pelés målrekord. Det betyder, at han er den mest scorende spiller i historien. Det er et faktum, efter Juventus søndag aften vandt 3-1 over Cagliari. Her leverede den 36-årige portugiser nemlig et hattrick, hvilket sikrede, at han én gang for alle har overgået Pelé.

LÆS OGSÅ: Premier League-stjerne satte målrekord med alkohol i blodet

Der var dog mange, der gav ham rekorden allerede tidligere på sæsonen, da han scorede sit mål nummer 758. Alligevel har den portugisiske stjerne dog ikke ønsket at kalde rekorden for sin egen før i dag. Det har han givet udtryk for på både Facebook og Instagram.

“Tak til alle, der har taget del i denne fantastiske rejse med mig. Til mine holdkammerater, modstandere, fansene af det smukke spil verden over og ikke mindst min familie og mine tætte venner, vil jeg sige dette: Jeg kunne ikke have gjort dette uden jer. Tro mig,” skriver han.

Årsagen til, at Cristiano Ronaldo mener, at han først nu har taget rekord er, at han mener, at Pelé scorede 767 officielle mål i sin karriere – og ikke 757 mål, som mange andre mener. I sin tekst på de sociale medier gav han også Pelé en række ord med på vejen, hvor han ikke lagde skjul på sin beundring.

LÆS OGSÅ: Dårligt nyt for Braithwaite: Der sås igen tvivl om hans fremtid i Barca

“I dag, hvor jeg har scoret mit mål nr. 770 i min professionelle karriere, går mine første ord til Pelé. Der er ingen spillere i verden, som ikke er vokset op med historierne omkring hans spil, hans mål og hans præstationer, og jeg er ingen undtagelse. På grund af dette er jeg fyldt med glæde og stolthed, i det jeg anerkender det mål, der gør mig til den mest scorende nogensinde,” skriver han.