Georgina Rodriguez, den berømte influencer og kone til fodboldikonet Cristiano Ronaldo, har igen skabt omtale, denne gang i Saudi-Arabien.

Som ansigtet for det kendte modebrand Gucci, er Rodriguez’ billeder ofte at finde i reklamer verden over. Men et nyt billboard i Riyadh, Saudi-Arabiens hovedstad, har skabt en kontrovers, der også kan skabe problemer for hendes mand.

Billedet, som viser Rodriguez i en stilfuld, men for nogle, en smule for afslørende kjole, har fået mange i Saudi-Arabien til at rase.

Se billedet nedenfor og vurder, hvad du synes?

Selvom reklamen er for det lokale firma Laverne, mener mange, at billedet viser for meget hud og dermed overtræder landets konservative standarder for kvinders påklædning.

Men ikke alle er enige i kritikken. Nogle mener, at Rodriguez er passende klædt på billedet. “Efter min mening er hun meget pænt og anstændigt klædt. Der er dem, der viser meget mere, og ingen dømmer dem. Smukke Georgina,” skrev nogle på sociale medier, efter hun delte billeder fra fotoshootet.

På grund af den opståede reaktion har firmaet bag reklamen annonceret ændringer i fremtidige reklamer med Rodriguez. Saudi-Arabien er kendt for sine strenge love vedrørende kvinder og deres påklædning. Derfor overraskede det mange, da Ronaldo skrev under med Al Nassr-klubben, da hans partner, Rodriguez, ofte klæder sig mere provokerende i offentligheden end, hvad der er normen i Saudi-Arabien.