2020 har åbenbart ikke været et vildt nok år. Onsdag blev det nemlig rapporteret, at Cristiano Ronaldo potentielt kan være på vej tilbage til Manchester United.

LÆS OGSÅ: United-tilbagevenden: Cristiano er fristet

Rygterne blev startet af broadcaster Christian Martin, der skrev følgende på Twitter:

“Vores kilder i Manchester United og Portugal bekræfter, at Manchester United frister Cristiano Ronaldo med et tilbagevenden til klubben i næste sæson. Portugiseren analyserer det. Juventus vil forhandle, hvis han beder om det.”

Det fik selvfølgelig rigtig mange Manchester United-fans til at juble løs, med udsigten til, at den legendarisk Cristiano Ronaldo kan være på vej tilbage til Old Trafford.

Men kommer det til at ske? Juventus ønsker angiveligt at skære ned på lønudgifterne, og ved at afhænde den løntunge 35-årige portugiser, er de godt på vej til dette.

Hvis der kan opnås økonomisk enighed, er der sandsynligvis kun en meget lille chance for, at Manchester United ikke vil bringe Ronaldo hjem – til trods for hans alder.

Ønsker han selv at vende tilbage?

Og hvad med Ronaldo selv? Ønsker han også at vende tilbage til Manchester United og Old Trafford?

Ifølge manden, der bragte den oprindelige historie, Christian Martin, så ja. Det fortæller han via El Grafico. Men det er dog ikke nødvendigvis som følge af, at han drømmer om at iføre sig den røde trøje igen, men derimod på grund af Lionel Messi.

Martin hævder, at Cristiano Ronaldo er fristet af et skifte til Manchester United, fordi han tror, at Lionel Messi vil skifte Barcelona ud med Manchester City næste sommer.

Ronaldo tror, at Messi vil skrive under på en to- eller treårig kontrakt med Manchester City, når kontrakten i Barcelona udløber i slutningen af denne sæson.

LÆS OGSÅ: Lionel Messis far åbner op omkring PSG-skifte

Udsigten til at kunne genoptage deres rivalisering i Manchester og i Premier League er angiveligt meget fristende for Ronaldo. Spørgsmål er, om det kommer til at ske?