Cristiano Ronaldo er åben for et skifte til Paris Saint-Germain, men kun i tilfælde af, at Manchester United ikke kvalificerer sig til Champions League.

Cristiano Ronaldo har endnu ikke truffet en beslutning om sin fremtid i Manchester United. Meget tyder dog på, at han tager sig tid til at overveje situationen meget nøje.

Angiveligt skulle han være åben for et skifte til Paris Saint-Germain. Dog vil det kun være aktuelt, såfremt Manchester United ikke formår at kvalificere sig til Champions League. Det skriver GOAL.

Ronaldo var ikke med i søndagens opgør mod Manchester City, da han er skadet. Derfor besluttede han at flyve til Portugal, hvor han efter sigende skulle bruge tiden på at overveje sin fremtid.

Dette vidner dog klart og tydeligt om, at den portugisiske stjerne ikke er fastlåst på at blive på Old Trafford, selvom han har kontrakt frem til sommeren 2023.

Skulle det blive aktuelt, at han vælger at sige farvel til Manchester United til sommer, skulle hans førstevalg være et skifte til PSG, hvor han kan spille side om side med Lionel Messi og Neymar.

Tidligere har der desuden været forlydender om, at den franske klub skulle være villig til at hente Ronaldo til klubben, såfremt Mbappé beslutter sig for at skifte til Real Madrid.