Manchester United har udlejet Jesse Lingard til West Ham, hvor han har genfundet sit tidligere høje niveau. At hans form pludselig er blevet markant bedre, kan dog ende med at koste West Ham dyrt, ifølge The Sun.

LÆS OGSÅ: Klar til at sælge: Manchester United fastsætter prisen for David De Gea

Lingard er en meget populær skikkelse i engelsk fodbold. Derfor er det naturligvis også meget omtalt, da han endte med at skifte Manchester United ud med West Ham i januar i år.

Der er dog ganske få, der havde regnet med, at han ville få så stor indflydelse hos West Ham. Siden januar har han været i fænomenal form og har på baggrund af dette også gjort sig fortjent til en plads på det engelske landshold.

West Ham er derfor også meget ivrige efter at få lov til at beholde ham i næste sæson. Det er dog ikke sikkert, at det bliver helt så let, som de havde håbet på. De kan nemlig ende med at skulle have en stor pose penge frem, for at få handlen til at ske.

LÆS OGSÅ: Utilfreds Manchester United-profil vil væk fra klubben

The Sun skriver nemlig, at Manchester United oprindeligt krævede en pris på 20 millioner pund, men som følge af hans opblomstring, har De Røde Djævle valgt at fordoble hans pris til 40 millioner pund.