Ifølge den spanske avis AS er den nye præsident i FC Barcelona, Joan Laporta, tæt på at underskrive en aftale med nuværende Manchester City-angriber Sergio Agüero.

LÆS OGSÅ: Far til Barca-talent: Jeg afviste hans skifte til denne storklub

Agüero, der vil kunne hentes på en fri transfer, er i øjeblikket i de sidste måneder af sin kontrakt med Manchester City. Dog er det ikke muligt for ham at sætte en endelig signatur på aftalen, eftersom Joan Laporta endnu ikke officielt har indtaget sit embede.

Til trods for, at Joan Laporta er blevet valgt som præsident, er det fortsat den midlertidige præsident, Carles Tusquets, der leder klubben.

Det bør også nævnes, at Sergio Agüeros ankomst til klubben meget vel kan hænge sammen med, hvorvidt FC Barcelona formår at overtale Lionel Messi til at blive. Det er nemlig ikke sikkert, at Agüero har lyst til at skifte til Barca, hvis Messi beslutter sig for, at han ikke vil forlænge sin kontrakt, der udløber i juni.

Agüero har tidligere være tæt på at skifte til Barca. I 2014 var den daværende Atletico Madrid-spiller tæt på at skifte til Barca, men den daværende sportsdirektør Andoni Zubizarreta besluttede sig for at vælge Luis Suarez i stedet.

LÆS OGSÅ: Vil holde møde: Koeman vil tale med Laporta om forstærkninger

Skulle det ske, at Sergio Agüero bliver hentet til Barca til sommer, kan det vise sig at være skidt nyt for Martin Braithwaite. Det kan nemlig betyde, at han må tage til takke med mindre spilletid – og i værste fald kan ende med at blive solgt.