Der er umiddelbart mange, der vil mene, at Ronald Koeman har gjort det udemærket i sin tid som Barcelona-manager, men der har flere gange floreret rygter om, at han ikke er en del af de langsigtede planer.

LÆS OGSÅ: Disse spillere har Laporta hentet til Barca

Det er ikke gået nogens næse forbi, at Laporta vandt valget, men ifølge ESPN, så er forholdet mellem Koeman og Laporta ikke kommet godt fra start.

Der skal umiddelbart hentes en ny angriber til Barcelona, da man skal udfylde det tomrum, som Luis Suárez efterlod, da han blev sendt til Atlético Madrid, men det siges, at Laporta og Koeman er meget uenige om, hvem man bør hente.

Koeman skulle fortsat være interesseret i at hente Memphis Depay i Lyon, da han er overbevist om, at han kan blive en nøglespiller for Barca, og så er han 27 år, hvorfor han ville kunne være i Barcelona i flere år.

Det skulle dog ikke være en spiller, som Laporta ønsker at hente, da han i stedet ønsker at hente Sergio Agüero, hvis kontrakt med Manchester City udløber til sommer.

Det er ikke unaturligt, at man kan være uenige om, hvordan man skal agere på transfermarkedet. Det kan dog ende med, at man hurtigt finder ud af, hvordan Ronald Koemans fremtid ser ud, hvis man allerede nu er uenige.

LÆS OGSÅ: Dommer: Messis straffespark skulle være taget om

Hvis man henter spillere, som han ikke har et godt øje til, så kan det betyde, at han bliver smidt på porten, hvorefter Laporta kan gå på jagt efter en træner, som han kan lide.