Den 20-årige danske landsholdsspiller Mikkel Damsgaard rygtes nu væk fra italienske Sampdoria. Rygterne om, at han potentielt kan finde nye græsgange denne sommer, kommer i kølvandet på hans pragtmål i EM-kampen mod Rusland.

LÆS OGSÅ: Eriksen-erstatning til lægetjek i Inter

Det engelske medie talkSPORT skriver nemlig, at Damsgaard er på radaren i Tottenham. Angiveligt er det dog ikke den eneste Premier League-klub, der holder et nøje øje med Damsgaards situation. Ifølge mediet er West Ham nemlig også interesseret i at hente ham i Sampdoria.

Bliver det aktuelt, at Mikkel Damsgaard hentes til Tottenham, kan han ikke blot se frem til en helt anden type fodbold. Han han kan også se frem til at blive holdkammerat med Pierre-Emile Højbjerg i klubregi.

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller har spillet imponerende ved dette års EM. Målet i kampen mod Rusland var desuden Mikkel Damsgaards tredje mål på fem landskampe. Fortsætter han i dette tempo, ser han ud til at gå en imponerende landsholdskarriere i møde.

Ikke nok med, at han kan bryste sig af at have scoret sit tredje mål på blot fem landskampe, kan den nuværende Sampdoria-spiller også bryste sig af at være den hidtil yngste målscorer ved EM-slutrunden.

Sidste sommer skiftede den blot 20-årige Damsgaard, der er født den 3. juli 2020, fra FC Nordsjælland til Sampdoria. Denne handel sendte 50 millioner kroner i klubkassen hos den nordsjællandske klub. Den danske landsholdsspiller imponerer dog både i klubregi og for landsholdet, hvorfor han kan vise sig som en god investering for den italienske klub.

LÆS OGSÅ: Barca vil bytte sig til tidl. La Masia-stjerne: Trincao ønsker ikke at indgå i handlen

I sin første sæson for Serie A-klubben blev det til 35 kampe i den bedste række i Italien for Mikkel Damsgaard. I disse kampe bidrog han også med to scoringer. På nuværende tidspunkt værdisættes han til 96 millioner kroner af Transfermarkt, hvorfor Sampdoria kan skabe en god profit ved et salg denne sommer.