Det har ikke været til at komme udenom, at der har været mange rygter om Lionel Messis fremtid. Nu har Dani Alves udtalt sig om den argentinske stjernes fremtid.

LÆS OGSÅ: Lionel Messi er villig til at acceptere lønnedgang – på én betingelse

Dani Alvies har nemlig rådet Messi til ikke at følge i hans fodspor og forlade den catalanske klub, hvilket han dog har muligheden for at gøre, da hans kontrakt udløber i juni.

En af de klubber, som Messi er blevet sat i forbindelse med, er Paris Saint-Germain. Det var også den klub, som Dani Alves rejste til, da han forlod Barcelona, efter at have været i klubben i flere år.

“Jeg har sagt til Messi flere gange, at han er født til at være en Barcelona-spiller og Barcelona var født til at være hans klub,” sagde Dani Alves til The Guardian.

“Han har givet mig råd før, så jeg gør det samme for ham. En gang bad ham mig om at blive i Barcelona, fordi der ikke var noget sted, der var bedre. ‘Hvor vil du være lykkeligere?’ spurgte han mig. Så jeg blev.”

LÆS OGSÅ: Jagter Juventus-midt: Chelsea og Barcelona ventes at havne i transferkamp

“Nu har jeg mindet ham om den samtale, og at en god ven (ham, red.) rådede mig om, at Barcelona er det bedste sted nogensinde. Jeg har ikke fået et svar fra ham endnu, men når man forlader Barcelona, indser man, hvor godt det er.”