Ceballos siger, at han blev bedt om at vente med at skifte til Arsenal. Han udtaler, at han var sikker på, at han ville tilbage til Arsenal og Mikel Arteta.

Arsenal kunne igen bryste af sig med Dani Ceballos underskrift, hvor han skrev under på endnu en lejeaftale. Det vil sige, at The Gunners har fornøjelsen af at have midtbanespilleren i endnu en sæson.

Det kunne dog være endt anderledes, eftersom Real Madrid bad ham om at vente med at skifte.

“Real Madrid bad mig om at vente, men jeg var fast besluttet på, at jeg ville tilbage til Arsenal. Jeg havde fundet et sikkert sted i Arsenal, så jeg ville gerne tilbage til klubben, siger Dani Ceballos til Marca.

Han tilføjer følgende.

“Det er snart EM, og så er man nødt til at spille en vigtig rolle for sit hold. Takket være Mikel Arteta har jeg fundet glæde, både som spiller og som person. Det er meget vigtigt som fodboldspiller.”