Den danske landsholdsprofil løfter sløret for en stor nyhed.

Joakim Mæhle er i dag et af de mest kendte navne på det danske landshold. Det blev han, efter han ved EM-slutrunden i 2021, spillede sig ind i hjerterne på danskerne.

Derfor har han også været en fast del af truppen under landstræner Kasper Hjulmand siden da. I italienske Atalanta, hvor han spiller i det daglige, er det også gået rigtig fint for Mæhle.

Men nu viser det sig, at det ikke kun er på banen, at den danske stjerne scorer.

Uden for kridtstregerne går det også godt for ham, da han har fundet kærligheden.

Det er blevet bekræftet af hans kæreste, Mia Minell Haugaard, der har delt et billede af parret. Som tekst til billedet, har hun skrevet teksten ‘Altid os’, hvilket hun har efterfulgt af et hjerte.

Desuden har Mæhle også selv været med til at bekræfte kærligheden mellem de to. Det har han gjort med en hjerte-emoji i kommentarsporet.

Og man må håbe, at kæresten Mia er god til at hjælpe ham på andre tanker. Den tidligere AaB-profil var nemlig hårdt ramt, da det stod klart, at den nordjyske klub skal spille i 1. division i næste sæson.

“Hold kæft hvor gør det ondt”, skrev han på Twitter efter 0-1-nederlaget til Silkeborg, der definitivt sendte AaB ned i 1. division.

Han fik sit store gennembrud i AaB, inden han blev solgt til belgiske Genk. Derfor har han også sin egen mening om, hvad der er gået galt. Og her lægger han ikke skjul på, at han giver ledelsen skylden:

“Resultatet af mange års dårlig ledelse og dårlige beslutninger. Forhåbentligt bliver der ryddet godt og grundigt op i klubben”, lød det afslutningsvis i opslaget.