Den evigt populære landsholdsstjerne står foran et vanvittigt valg, der for alvor ligger og lurer i horisonten.

“Man skal aldrig blande arbejde og fornøjelse” lyder det gamle ordsprog. 

Men det er netop den beslutning den danske kvindelandsholdsanfører Pernille Harder traf i tidernes morgen, da hun i 2014 valgte at danne par med svenske Magdalena Eriksson: holdkammeraten fra den svenske klub Linköping F.C.

Parret blev geografisk adskilt, da Harder skrev kontrakt med tyske Wolfsburg, og Eriksson samtidig skiftede til engelske Chelsea: En situation der udfordrede parforholdet, men de to superkvinder fandt en måde at vedligeholde kærligheden.

Og heldigvis blev situationen væsentlig nemmere, da Harder i 2020 skrev kontrakt med Chelsea – med kæresten som kaptajn på holdet.

Men nu står de to spillere og partnere endnu engang i et dilemma, skriver Ekstra Bladet.

Harder er faldet godt til i Chelsea, hvor hun som vanligt brillerer med bolden i angrebsfeltet. Men kaptajn-kæresten står nemlig til at skifte klub igen, da hendes kontrakt med London-klubben udløber til sommer.

Så hvad gør Harder? Bliver hun i England, eller følger hun hvor kæresten ender?

Harder har selv udtalt, at parret foretrækker at spille i samme klub, og derfor ser hun selv en fremtid i den nye klub som Eriksson.

– Det er vores personlige præferencer, og det er sådan, vi ræsonnerer. Så kan folk mene, hvad de vil om det, det er jeg ligeglad med, fortæller den daksle målscorer, og fortsætter:

– Det vil altid være en prioritet for os, og vi tror på, at det bedste fodboldmæssigt er at holde sammen.