Den danske landsholdsstjerne lægger ikke skjul på, at han ikke har hørt fra den catalonske storklub.

Man skal ikke spole tiden ret langt tilbage, før han rendte rundt på et fodboldstadion i Haderslev.

Men det har han altså sidenhen fået byttet ud med den portugisiske storklub Benfica.

Og det er der bestemt ikke noget at sige til, hvis man ser han præstationer på banen.

For den danske landsholdsstjerne, Alexander Bah, har for alvor bidt sig fast på danskernes læber med hans præstationer på henholdsvis klubplan og det danske landshold.

Og de garvede fodboldentusiaster kan da også nikke genkendende til, at gode præstationer vækker interesse fra større klubber.

Det er bestemt også tilfældet denne gang, hvor den catalonske storklub FC Barcelona, ikke har lagt skjul på, at de gerne vil have fingrene i den danske landsholdsback.

Det løftede den spanske avis ‘Sport‘ sløret for.

Men hvis du forholder den offensive back den interesse, så understreger han sort på hvidt, at han i skrivende stund ikke har hørt noget.

Han fortæller desuden, at han er glad for at være i Benfica, hvor han desuden lige har købt nyt hus:

“Jeg har ikke hørt noget. Det er vist bare skriveri, og jeg har heller ikke haft fokus på det. Jeg er sindssygt glad i Benfica, og jeg har lige købt et nyt hus der”.

Det skriver bold.dk.

Her afslører han også, at han er enormt glad for at være havnet i den portugisiske storklub:

“Jeg synes også, det viser, hvor glad jeg er der, siger Bah og understreger, at han regner med også at spille i Benfica i næste sæson”.

Alexander Bah befinder sig i øjeblikket med A-landsholdet, der fredag aften tager hul på tredje runde i EM-kvalifikationen mod Nordirland.