I fodboldverdenens evige karrusel af transferrygter kommer det ikke som nogen overraskelse, at Liverpool-angriberen Darwin Núñez nu rygtes væk fra Liverpool.

Rygterne sender ham til FC Barcelona.

Den uruguayanske landsholdsspiller, der har haft en turbulent tid i Premier League, er blevet spottet i Barcelona sammen med den catalanske anfører Ronald Araujo, hvilket har antændt spekulationer om et muligt klubskifte.

Det er vand på møllen efter Darwin Núñez angiveligt har slettet alle sine billeder på sociale medier med Liverpool-islæt.

Det skriver Barca Universal.

Núñez, der tidligere har vist sit værd som en stærk angriber, har for nylig været udsat for kritik fra fans og fik har ikke fået fuld spilletid, hvilket har ført til frustrationer hos spilleren.

Situationen er ikke blevet bedre af, at han slettede alle billeder på sin Instagram, der relaterede ham til Liverpool, hvilket har fået rygtebørsen til at gå i selvsving.

På trods af de heftige rygter og den voksende spekulation, er der endnu intet konkret om en transfer.

Skulle Barcelona ønske at hente Núñez, skal de først finde en løsning for deres nuværende angriber, Robert Lewandowski, hvis lønninger på over 430 millioner danske kroner de næste to sæsoner, vejer tungt i klubbens budget.

Araujo og Núñez, der begge repræsenterer Uruguay på landsholdet, har et nært venskab, hvilket Araujo blev understreget ved at dele et billede på Instagram med teksten “Min bror”.

Deres forhold og fælles nationalitet kan spille en rolle i eventuelle forhandlinger, selvom deres møde også kan være helt tilfældigt.