Den spanske målmand har delt hudløst ærlige ord.

Lørdag eftermiddag stod det sort på hvidt, at den spanske målmand fremover ikke skal vogte buret for den engelske storklub Manchester United.

En besked der kommer i kølvandet på længere tids rygter om hvorvidt det 12 år lange Manchester United-eventyr sang på sidste vers.

Og nu har den spanske keeper, der det seneste lange stykke tid har stået fast mellem stængerne for Manchester United, brudt tavsheden.

Det skriver The Mirror, i kølvandet på, at han selv løftede sløret for det på det populære sociale medie Instagram.

Her delte den spanske målmand sin dybfølte taknemmelighed og anerkendelse for den kærlighed, han har modtaget i løbet af de sidste 12 år:

“I dag vil jeg gerne sende en afskedshilsen til alle Manchester United-tilhængere”, skrev han og fortsatte:

“Jeg ønsker at udtrykke min urokkelige taknemmelighed og værdsættelse for den kærlighed, jeg har modtaget i løbet af disse 12 år”.

“Siden min elskede Sir Alex Ferguson bragte mig til denne klub, har vi opnået utrolig meget sammen. Det har været en ære at bære trøjen, repræsentere denne institution og lede holdet. Manchester United er verdens største klub, og kun få privilegerede fodboldspillere har haft denne ære”, lyder det fra en hudløs ærlig David De Gea, inden han slutter:

“Det har været en uforglemmelig og succesrig periode i mit liv siden jeg kom hertil. Da jeg som ung dreng forlod Madrid, kunne jeg aldrig have forestillet mig, at vi ville opnå alt det, vi har sammen. Nu er det imidlertid det rette tidspunkt for mig at tage imod en ny udfordring og prøve mig selv af i nye omgivelser. Manchester vil altid være i mit hjerte. Byen har formet mig, og minderne vil aldrig forlade mig. Vi har oplevet det hele sammen”.

De Gea kom til Manchester United i 2011 under ledelse af Sir Alex Ferguson. Det var også under Fergusons sidste sæson, at de Gea vandt sin første Premier League-titel med klubben.

Den talentfulde spanske målmand havde tidligere været tæt på at skifte klub. I sommeren 2015 var han meget tæt på at skifte til Real Madrid, men en fejl forhindrede handlen i at blive en realitet i sidste øjeblik.

I løbet af sin tid hos Manchester United spillede den 32-årige under flere forskellige trænere, og han fortsatte som klubbens førstevalgsmålmand under Erik ten Hags første sæson.

Der var samtaler mellem De Gea og klubben i slutningen af 2022-2023-sæsonen angående en mulig kontraktforlængelse, men parterne kunne ikke nå til enighed, hvorfor han nu forlader klubben med imponerende 545 kampe, hvoraf mere end 400 blev spillet i Premier League.