Ifølge det britiske medie The Sun, har Manchester United intentioner om at erstatte enten David de Gea eller Dean Henderson til sommer. Ifølge det spanske medie Fichajes, er det dog den spanske målmand, der står til at få sparket efter et årti i klubben.

LÆS OGSÅ: Manchester United-stjerne modtager ros: Han minder om denne Premier League-stjerne

Det spanske medie skriver dog, at det ikke er ensbetydende med, at Dean Henderson dermed overtager pladsen som førstemålmand i Manchester United. Derimod hævder mediet at hæve informationer om, at De Røde Djævle vil bringe Gianluigi Donnarumma til klubben på en fri transfer til sommer.

Den italienske landsholdsmålmand har i flere år været en vigtig del af AC Milan-mandskabet. På det seneste har det set ud til, at den italienske klubs lykke er ved at vende, men det ændrer ikke på, at Donnarumma har kontraktudløb til sommer. Hans agent er Mino Raiola, og man ved, hvad det ofte indebærer at have som agent.

Ifølge Fichajes er det dog ikke blot Manchester United, der er interesserede i målmanden. Chelsea nævnes også som en klub, der er interesserede i den blot 21-årige målmand. I United ser man ham som fremtidens mand, hvorimod De Gea har været i en nedadgående form siden VM i 2018.

Flere klubber er interesserede

Til trods for, at De Gea har præsteret bedre i sin karriere, end de seneste par år, skulle det alligevel være muligt for Manchester United at finde en ny klub til ham. Fichajes hævder, at både Juventus, Bayern München og Paris Saint-Germain er interesserede i den spanske målmand, trods hans formdyk.

LÆS OGSÅ: Leicester-fans fatter ikke Schmeichel-reaktion: “Hvorfor bliver han sur?”

Det er ikke utænkeligt, at Manchester United ønsker at sælge den spanske målmand, men det kan vise sig at blive en svær opgave. Efter sigende er han nemlig den bedst betalt spiller i Premier League, hvilket kan være vanskeligt at få andre klubber til at matche.