Siden sommer har David Luiz stået uden klub. Det skyldes, at hans kontrakt med engelske Arsenal udløb denne sommer.

LÆS OGSÅ: Medie: Barca vil hente La Liga-forsvarer som afløser for Jordi Alba

Nu har den brasilianske spiller endelig fundet ud af, hvad hans fremtid skal byde på. Det er nemlig lykkedes den rutinerede forsvarer at finde sig en ny arbejdsgiver, der er villig til at give ham en chance.

Den brasilianske spiller vender hjem til sit hjemland for at spille fodbold. Det er første gang, at han er tilbage i brasiliansk fodbold siden 2007.

Denne gang bliver det som spiller for brasilianske Flamengo, der har givet stopperen en kontrakt. Det er dog en kort én af slagsen, da den kun løber frem til december 2022. Det oplyser klubben selv i et opslag, de har delt på deres officielle profil på Twitter.

Det tyder derfor på, at Luiz’ tid i europæisk fodbold er slut, da han næppe kommer til at vende tilbage, når hans kontrakt i Flamengo udløber.

I løbet af sin tid i europæisk fodbold har David Luiz repræsenteret en række af de største klubber. Det omfatter både Benfica, Chelsea og PSG, ligesom han også nåede at spille for Arsenal, der var hans sidste klub i Europa.

LÆS OGSÅ: Juventus-stopper rygtes til La Liga-storklub

Han kan bryste sig af at have været med til at vinde både en Champions League- og Europa League-titel med Chelsea, mens han også to gange var med til at vinde det franske mesterskab to gange med PSG.