Manchester United har sandsynligvis fundet stor glæde i de senest udtalelser fra David Moyes. Her har han nemlig udtalt, at han er åben overfor at sælge midtbanespiller fra Declan Rice.

LÆS OGSÅ: West Ham kigger på alternativer til Jesse Lingard

De Røde Djævle har i lang tid haft et godt øje til Declan Rice, som de ser som en god afløser for Nemanja Matic. Ifølge det britiske medie The Sun skal de dog have den store pung frem, da han sandsynligvis vil koste omtrent 80 mio. pund.

Da Moyes udtalte sig om Rices fremtid, indrømmede han, at West Ham potentielt kan blive nødt til at overveje de tilbud, de modtager på stjernespillere såsom midtbanespillerne Declan Rice og Tomas Soucek.

De har begge to leveret fornemme præstationer for West Ham i denne sæson, som har været godt for klubben. Derfor skal der ikke herske tvivl om, at det vil være et stort tab for London-klubben, hvis en eller begge af de to spillere forlader klubben.

Manchester United håber på at kunne lokke Declan Rice til Old Trafford, da den engelske midtbanespiller sandsynligvis vil passe godt ind i truppen på Old Trafford, selvom de skal betale i omegnen af 80 mio. pund for ham.

“Ja, enhver klub kan byde på spillerne, men vi har ikke fået nogen gode tilbud,” sagde David Moyes til Daily Mirror.

“Jeg håber, at vi ikke får nogen, men hvis vi gør det, er vi – som enhver anden klub – nødt til at overveje dem.”

“Jeg ved ikke, hvor Bank of England er for Tomas Soucek, men jeg har sagt, at for Declan, ville det kræve både Bank of England og Royal Bank og Scotland at få ham.”

LÆS OGSÅ: Inter vil hente Manchester United-veteran

“Det vil også kræve Bank og Czech for Tomas!”