Jesse Lingard har været i en enestående form, sin han skiftede Manchester United ud med West Ham på en midlertidig aftale i januar. Den 28-årige englænder har nemlig scoret fire mål og leveret to oplæg i sine seks Premier League-kampe for West Ham.

LÆS OGSÅ: Solskjær bekræfter: United forhandler med midtstopper

Lingards fremtidsudsigter på Old Trafford ser ikke just positive ud, selvom United-manager Ole Gunnar Solskjær har sagt, at han forventer, at kantspillerren vender tilbage til klubben.

Men West Ham-manager David Moyes håber på, at deres nuværende femteplads i Premier League medfører, at det kan være et attraktivt valg for Lingard.

“Jeg håber, at vi vil være i stand til at tiltrække mange spillere i fremtiden på grund af vores ligaposition, fordi vi er en klub med statur, vi er i London, vi har et stadion med 60.000 pladser, som vil være fyldt hver uge. Jeg tror, at alle disse ting er i vores favør,” sagde Moyes.

“Jesse ønskede at komme hertil fra start. Da jeg talte med ham, ville han til West Ham. Han så det som et rigtig godt sted for ham. Jeg tror, han vil have set, hvad vi prøver på at gøre.”

“Han har også tilsluttet sig en god gruppe spillere. Vi har internationale spillere, og jeg håber, at vi kan tilføje flere i det kommende transfervindue. Opgaven er at forsøge at tilføje flere.”

LÆS OGSÅ: Vild stime: Bruno Fernandes vinder endnu en Premier League-pris

“Men jeg håber, at Jesse ser dette som et godt sted, hvis det er muligt at få gjort, og hvis vi tror, at vi vil gøre det i slutningen af sæsonen.”