David Nielsen har tidligere været et af de hotteste trænernavne i Danmark. Efter afbrydelsen af samarbejdet med AGF er der ikke sket meget for den karismatiske træner.

Over et år udenfor sidelinjen har været overraskende for de fleste eksperter. Nu ser det dog ud til, at David Nielsen er på vej tilbage til et trænersæde.Denne gang kan det blive under sydligere himmelstrøg.

David Nielsen, der er 46 år, har ikke haft et trænerjob, siden han sagde farvel til AGF i juni 2022. Nu tyder meget på, at han snart vil blive præsenteret som ny træner for en klub på Cypern.

I hvert fald hvis man skal tro oplysninger, som Ekstra Bladet har bragt.

Det er en interessant udvikling for den danske træner, som tidligere har haft stor succes i Superligaen. Skiftet til Cypern kan åbne nye døre for Nielsen og give ham mulighed for at prøve kræfter med en helt anden fodboldkultur.

Selvom det endnu ikke er bekræftet, hvilken cypriotisk klub det drejer sig om, vil det uden tvivl skabe en del opmærksomhed omkring David Nielsen. Med hans erfaring og taktiske kunnen kan han potentielt set bringe en ny dimension til cypriotisk fodbold.