Dansk fodbold har i den grad kunne mærke regeringens restriktioner, der er indført med henblik på at bekæmpe corona. Det har nemlig medført, at der frem til januar ikke må være mere end 500 personer på danske stadioner.

LÆS OGSÅ: AaB på trænerjagt: Den nye skal kunne vinde Superligaen

Fredag indledte DBU og Divisionsforeningen en dialog med sundhedsminister, Magnus Heunicke, og kulturminister, Joy Mogensen. Dette gjorde de naturligvis med henblik på at åbne for dialogen om flere tilskuere på de danske stadioner i den nærmeste fremtid. Det skriver Ritzau.

“Vi fik ikke en konklusion i dag, men der var enighed om at fortsætte dialogen, og det er vi tilfredse med. Det har vi brug for. Der er aftalt et forløb den næste uges tid, hvor vi skal prøve at strukturere arbejdet,” fortæller DBU-formand Jesper Møller til Ritzau.

Ritzau beretter om, at DBU og Divisionsforeningen havde medbragt flere idéer til mødet, som skulle åbne op for flere fans på de danske stadioner.

LÆS OGSÅ: Vejle-anfører: “Vi spillede med hovedet under armen”

Dette omfatter blandt andet hurtigtest af fans og adskillelse af tribunerne med plexiglas. Begge dele er forslag, der kan være med til at øge antallet af fans på stadion, og dermed også billetindtægterne for de danske fodboldklubber, som har det svært i denne tid.