David De Gea har skrevet under på en ny kontrakt med Manchester United, der gør ham til den bedste betalte målmand i verden. Og spanieren påtager sig gerne et større ansvar som anfører, hvis han får tilbuddet. 

David De Gea skriver ifølge Sky Sports under på en ny seksårig kontrakt med Manchester United, der giver den 28-årige spanier over 3 millioner kroner i løn om ugen. Dermed bliver han den højst betalte målmand i verden. Nu fortæller den spanske landsholdskeeper, at han er klar til at påtage sig hvervet som anfører i klubben, hvis han får muligheden. 

Manager Ole Gunnar Solskjær skal finde sig en ny anfører, da Antonio Valencia forlader klubben, og ifølge det engelske medie står valget mellem Paul Pogba, Chris Smalling, Ashley Young og De Gea. 

”Jeg har været anfører i nogle kampe. Det er selvfølgelig fantastisk at være anfører for en klub som Manchester United og forsvare det her klublogo. Det er fantastisk, så selvfølgelig ville jeg være rigtig, rigtig glad for at være anfører,” understreger keeperen til Sky Sports. 

David De Gea kom til Manchester United fra Atletico Madrid i 2011, og han ser da også på sig selv som en af de erfarne, der må gå forrest. 

”Det er min niende sæson, og jeg føler mig som en af de mest erfarne spillere. Det må jeg vise på banen og forsøge at hjælpe de unge gutter, så de ved, hvad Manchester United betyder, og det er vigtigt,” siger han. 

I den nye sæson skal holdet forbedre sig i forhold til sidste sæson, hvor holdet endte på en skuffende sjetteplads i Premier League, konstaterer De Gea. 

”Vi skal gøre det meget bedre. Vi er Manchester United: Vi skal kæmpe om trofæer. Når du tager trøjen med dette klublogo på, så er det, hvad det betyder: vi skal kæmpe med om det hele, gøre vores bedste og bringe holdet tilbage til toppen igen.”