FC Barcelona har i øjeblikket nok at tænke på. De skal forberede sig til kampen mod Paris Saint-Germain, som de møder i Champions League i næste uge, ligesom man også tabte til Sevilla i gårsdagens Copa del Rey-opgør, hvorfor man allerede nu skal til at forberede sig til returopgøret.

LÆS OGSÅ: Så mange millioner spytter Messi i den spanske statskasse om året

Og nu siges det, at FC Barcelonas Gerard Piqués anklager mod dommerne i Spaniens, som han mener, dømmer til Real Madrids fortid, kan nu ende med en mulig sag hos Spaniens Fodboldforbund.

”Den anden dag var der en tidligere dommer, der sagde, at 85 procent af dommerne kommer fra Madrid. Hvordan kan de så undgå at fløjte i Madrids favør?”

”Selvom det måske er ubevidst… hvordan skulle de kunne undgå at favorisere det ene hold over det andet?”

”Jeg respekterer dommernes professionalisme, og jeg ved, at de prøver at gøre deres job så godt som muligt. Men når der opstår en tvivlssituation.”

Det var ordene fra Gerard Piqué i et nyligt interview, hvor han klokkeklart fortæller, at dommerne har en objektivitet, når det kommer til ærkerivalerne fra Real Madrid.

Fodboldfundet har dog nu reageret på Piqués udtalelser, og de vil nu indlede en undersøgelse, der skal vise, om FC Barcelona-stjernen kan og skal straffes. FC Barcelona skulle ligeså have fået besked på, at der vil blive foretaget en undersøgelse af Piqués udtalelser, som muligvis kan ende med sanktioner.

Hvis man kigger på hans udtalelser, så kan der meget vel være en sag at komme efter, for han lagde bestemt ikke fingre imellem, da han snakkede om, at dommerne favoriserede Real Madrid.

LÆS OGSÅ: Ronaldo er blevet tilbudt stort millionbeløb: Nægter at lave særlig reklame

”Real Madrid i La Liga i sidste sæson er det mest groteske, jeg har set i mit liv. Kampen i San Sebastián (Real Madrid slog i juni 2020 Real Sociedad med 2-1, red.), med fire tvivlsomme kendelser, som alle gik Real Madrids vej. Ting, der er totalt utilgivelige, når vi nu har VAR,” lød det også fra Piqué.