Så sent som i går vandt de bronze – men det var bestemt ikke det eneste som AGF-fansene kunne klappe lidt ekstra over.

Han har været her, der og alle vegne siden han vendte retur til hvad han kalder sin by.

Og da Mikkel Duelund kom tilbage til AGF og Aarhus i vinter lagde han ikke skjul på, at det var med ambitionen om at blive i AGF i længere tid end den første aftale, der var af kort karakter.

Og nu har en ny aftale angiveligt set dagens lys.

Mikkel Duelund og AGF er faldet på plads efter FIFA har forlænget den periode, hvor spillere fra det krigsramte Ukraine kan optræde for andre klubber, hvilket betyder, at Duelund kan fortsætte karrieren i en anden klub end Dynamo Kiev.

Sådan lyder meldingen på AGF’s hjemmeside.

Mikkel Duelund selv kan heller ikke fjerne smilet fra sine læber:

“AGF er mit hold, og Aarhus er min by – det har jeg bare fået bekræftet her i foråret. Og det har hele tiden været planen, at jeg skulle fortsætte, hvis det kunne lade sig gøre”, løfter Mikkel Duelund sløret for i kølvandet på aftalen, og fortsætter:

“Jeg er faldet godt til i truppen og i klubben, som jo er et helt andet sted end, da jeg forlod den som ungdomsspiller. Og selv om jeg i foråret ikke har kunne spille alle de kampe, jeg gerne ville, så føler jeg også, at jeg har bidraget til vores gode sæson. Det glæder jeg mig nu til at gøre hen over en hel sæson, når vi starter op igen, slutter Mikkel Duelund”.