Der skal ikke lægges skjul på, at man i Manchester United har alt, alt for mange målmænd i lønbogen. Det siges derfor, at de forventer, at man vil skille sig af mindst tre målmænd til sommer, når transfervinduet atter åbner.

LÆS OGSÅ: Han er træt af situationen: Nu vil Messi ikke mere

Det skriver Manchester Evening News.

Det forventes, at Sergio Romero, som man af flere omgange har forsøgt at skille sig af med, samt Joel Pereira er blandt dem, som De Røde Djævle vil sende afsted.

De har nemlig ingen intentioner om at forlænge med hverken Romero eller Pereira, som det ser ud nu.

Det er da også forståeligt, da Sergio Romero i øjeblikket er femtevalg i United, da man har David de Gea, Dean Henderson, Lee Grant og Nathan Bishop i klubben. Men som nævnt ovenfor, så har man ikke haft succes med at finde en ny klub til Romero, som i stedet er blevet i United, hvor han fortsat tjener en solid hyre.

Den 24-årige Pereira blev derimod omtalt som et stort talent, men hans status er som bekendt gået én vej – og det er nedad. Han ventes derfor også at forlade klubben.

LÆS OGSÅ: Ronaldo i brøler: Afslører selv skandale

Og slutteligt har man Lee Grant. Det er dog ham, som Manchester United er usikre på. Han kan ende med at få sin kontrakt forlænget, men rygterne lyder på, at han i stedet kan ende med at få et job som træner i målmandsafdelingen, mener Manchester Evening News.