Frenkie de Jong har været i dialog med TV3 Catalonien, hvor han blandt andet kommenterede på emnet, som er på alles læber i denne tid, nemlig Lionel Messis kontraktlige forhold hos Barcelona, som er blevet lækket til El Mundo.

LÆS OGSÅ: Koeman med rosende ord til Frenkie de Jong

De kunne nemlig afsløre, hvor meget han har tjent i Barcelona siden 2017, hvilket sniger over fire milliarder kroner. Der er derfor mange spekulationer om, hvem der står bag lækket, men De Jong vil ikke give det meget taletid.

“Det rører os ikke, hvad der bliver skrevet om os. Truppen er beskyttet fra al støj. Selvfølgelig ønsker jeg at Messi bliver i klubben, men det er op til ham, at beslutte, hvad han gerne vil i fremtiden,” indledte De Jong, hvorefter han fulgte op med følgende:

“Messi var en af grundende til, at jeg valgte at tage til Barca. Ikke den afgørende grund, men helt sikkert en faktor der var med til at jeg tog denne beslutning. Han har været verdens bedste spiller i 15 år. Da jeg var 12 år var han allerede verdens bedste. At spille sammen med ham er intet andet end fantastisk.”

Frenkie de Jong er selv én af de spillere, der har spillet en god sæson. Det gælder især de offensive kvaliteter, som i den grad er i fremdrift hos spilleren, der blev hentet til fra Ajax.

“eg ved ikke, om det er det bedste øjeblik lige nu siden jeg kom til Barca, men når folk ser, at man scorer flere mål, så tror de, at alt er godt. For mig handler det om at holde fast i denne stime og fortsætte med at vokse.”

LÆS OGSÅ: ”Han er et godt sted mentalt”: Solskjær får det bedste frem i United-profil

Han fortæller da også, at han er blevet meget komfortabel i tilværelsen i Barcelona. Han lægger dog ikke skjul på, at han kun kommer til at blive, hvis han opretholder det høje niveau, som han har lagt for dagen.