Manchester United indkasserede tre kasser mod Everton, hvilket skete på baggrund af flere fejl. United-målmanden David de Gea gav blandt andet en ripost ud i fødderne på Doucoure, som scorede til 1-2.

Harry Maguire faldt også længere tilbage end sin forsvarslinje, hvilket medførte, at Evertons Dominic Calvert-Lewin kunne komme igennem og score til 3-3 på Evertons frispark i de døende sekunder.

Ole Gunnar Solskjær har dog ikke tænkt sig at skyde skylden på nogen, siger han.

“Jeg vil ikke skyde skylden på nogen ved målene, men vi ved, at vi kunne have gjort det bedre som hold på alle sammen, siger han til Sky Sports og siger yderligere:

“Vi spillede god fodbold i anden halvleg, men vi lukkede tre mål ind på tre skud på mål. Når man gør det, så er det skuffende. Vi reagerede godt på deres to mål, men vi skulle have fået bolden i hjørnet og ladet tiden løbe ud, da der var lagt fire minutter til.”

Ole Gunnar Solskjær understreger, at han vil have sit hold til at lade være med at indkassere de nemme og dumme mål. De ligger fortsat på andenpladsen i Premier League, dog nu med to point op til Manchester City som også har to kampe i hånden.