Roberto De Zerbi, Brightons italienske træner, har meldt ud, at hans fokus forbliver på sit nuværende hold, på trods af rygter om, at han var i spil til at overtage roret hos Liverpool efter Jürgen Klopp.

De Zerbi, der tidligere har været kædet sammen med den prestigefyldte position på Anfield, er nu også ude af kapløbet. Også Xabi Alonso har sagt nej tak til Liverpool, da han besluttede at blive hos Bayer Leverkusen.

Nu er det Sporting Lissabons Ruben Amorim, der er den nye favorit blandt bookmakerne.

Forud for Brightons opgør mod Brentford onsdag aften, adresserede De Zerbi spekulationerne og understregede, at sådanne rygter er en del af jobbet. “Det er ikke et problem, det er en del af mit arbejde,” sagde han. “I øjeblikket ønsker jeg at være fokuseret og holde øjnene på det mål, vi har, og som vi kan nå. Jeg har kontrakten. Fokus er på banen. Jeg er virkelig afslappet og uden problemer.”

Det skriver The Mirror.

De Zerbis bekymringer ligger i stedet hos de skadede spillere og forberedelserne til den næste kamp, idet Brighton står over for et hårdt kampprogram. “Problemerne er de skadede spillere eller forberedelsen til den næste kamp, fordi vi har et meget hårdt program. Dette er problemet, ikke min kontrakt eller min fremtid,” tilføjede han.