I Manchester United har de fortsat både David de Gea og Dean Henderson på lønningslisten. Det betyder, at det ikke er muligt for klubben at tilfredsstille begge dele.

LÆS OGSÅ: United trækker stikket på Sancho: Vil hellere investere i disse positioner

Begge målmænd har nemlig stillet et krav om, at de skal være førstevalget i den engelske klub, hvis de skal blive i Manchester United. Hidtil har det været den spanske målmand, der har været det foretrukne valg hos De Røde Djævle.

Meget tyder dog på, at han kun kommer til at stå i vejen for Dean Henderson i maksimalt tre måneder endnu.

Det skriver flere britiske medier, herunder The Mirror og Express, der begge erfarer, at Dean Henderson er træt af, at han kun får lov til at stå mellem stolperne i cup-kampe. Derfor har han nu givet Manchester United et endegyldigt ultimatum.

Den engelske målmand har nemlig et krav om, at han fra næste sæson af vil stå fast mellem stolperne fra Manchester United. Hvis ikke dette er muligt, kræver han at blive solgt, så han kan få spilletid i en anden klub.

Det kan vise sig at blive noget af en hovedpine for The Red Devils, der mener, at David de Gea er det rette valg på kort sigt, men at der gemmer sig mere fremtid i Dean Henderson.

LÆS OGSÅ: Takker Rooney for sin hjælp: United henter tre Derby-spillere

I løbet af de seneste par dage har der dog været rygter om, at Manchester United allerede har taget konsekvensen af situationen. Det rygtes nemlig, at David de Gea allerede er blevet sat til salg. Dog er der ikke blevet meldt noget konkret ud i denne forbindelse af United selv.