Dele Alli har flere gange været rygtet væk fra Tottenham. Skulle det blive en realitet, har han flere bejlere i Premier League.

Der har længe været forlydender om, at Tottenham har mistet tålmodigheden med Dele Alli. Hans præstationer har været mangelfulde, og derfor overvejer London-klubben at sælge ham.

LÆS OGSÅ: Antonio Conte vil hente to Barcelona-spillere til Tottenham

Det er dog ikke sikkert, at det betyder, at han forlader Premier League. Han har nemlig flere potentielle bejlere i den engelske liga. Her holder både Newcastle og West Ham nemlig øje med hans situation i Tottenham.

Det skriver Eurosport.

Mediet skriver også, at Tottenham er åbne for bud på den 25-årige Dele Alli i det kommende transfervindue. Derfor kan et salg blive en realitet allerede indenfor ganske kort tid.

Alli er tilsyneladende begyndt at mærke presset. Som et resultat af dette, spillede han en fremragende kamp i opgøret mod Liverpool. Det har dog ikke ændret på, at Tottenham er klar til at skille sig af med ham.

Et skifte til enten West Ham eller Newcastle kan fungere som en frisk start for Dele Alli. Han har kæmpet for at etablere sig i Tottenham, men på det seneste har hans præstationer været mangelfulde.

Selvom West Ham eller Newcastle angiveligt overvejes som potentielle destinationer, udforsker hans repræsentanter også potentielle destinationer i udlandet.

Derfor er det ikke sikkert, at den 25-årige midtbanespiller forbliver Premier League-spiller, såfremt et salg bliver en realitet. Det vides dog ikke, om der er interesse for Alli i udlandet.

LÆS OGSÅ: Medie: Haaland foretrækker skifte til denne klub

I denne sæson er det blevet til blot 898 minutter fordelt på 15 kampe for Dele Alli. I disse 15 kampe har han bidraget med to mål og et enkelt oplæg. Det vidner også om, at han ikke får specielt meget spilletid i London-klubben.