Ousmane Dembélé skiftede Dortmund ud med Barcelona, men der skal ikke lægges skjul på, at han ikke har haft det nemt, siden han ankom til Spanien.

LÆS OGSÅ: Rafa Mir om Barca-stjerne: Som at spille mod en mand ekstra

Den 23-årige Dembélés fysik har været udfordret flere gange, og det har givet ham problemer. Det hele har dog ændret sig for offensivspilleren, og det takker han de fysisk trænere for.

Det fortæller Dembélé til Telefoot.

“Jeg vil gerne takke mine medspillere, men ærligt talt har jeg været meget svag siden 2017. Nu har jeg ændret mig fysisk, og jeg føler mig bedre forberedt på kampene,” udtaler Ousmane Dembele til Telefoot og fortsætter.

“Det her år går meget bedre. Jeg har forbedret mig meget i Barcelona med de fysiske trænere, måden vi træner på, og hvordan vi forbereder os på kampene. Alt har ændret sig”

“Nu har jeg det godt med mig selv, selvom jeg har kæmpet med alle disse fysiske problemer i tre sæsoner.”

LÆS OGSÅ: Officielt: Manchester United forlænger med endnu et stortalent

Ousmane Dembélé står noteret for at have spillet 22 kampe i La Liga, hvor han har nettet fire gange. Han har udviklet sig som spiller i Barcelona, og selvom, at man har kunne læse om, at han blev rygtet til United, så er der snak om, at Barcelona prioriterer at forlænge med ham.