Ousmane Dembélé har givet et sjældent interview til UEFA forud for FC Barcelonas kommende Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain.

LÆS OGSÅ: Skuffet Pjanic: Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke får spilletid

Her kom han ind på flere emner, hvilket blandt andet omfatter, hvordan det er at spille sammen med Lionel Messi. Ligeledes udtalte han sig selvfølgelig også om den kommende kamp mod PSG.

Franskmanden har på det seneste oplevet fremgang, og er efterhånden begyndt at vende tilbage sin tidligere form. Derfor tyder det også på, at han vil være en del af truppen i tirsdagens opgør, hvor de skal kæmpe om en plads i kvartfinalen i Champions League.

"Der vil være hævn i luften, da medierne har forsøgt at krydre tingene. Vi taler dog ikke om det på holdet, fordi vi ved, at det bliver en svær kamp. Vi kender Paris, og de sluttede sidst på en andenplads i Champions League. De er blandt favoritterne til at vinde trofæet," sagde Dembélé til UEFA om PSG.

Herefter kom han ind på hans holdning til Lionel Messi, ligesom han fortalte nærmere om, hvordan det er at spille side og side med den argentinske superstjerne.

"Leo er et geni. Vi ved alle det om ham, at han er et geni. Han er den bedste spillers i fodboldens historie. Han inspirerede mig, da jeg var ung, og han inspirerer mig nu. Og det er ærligt talt en ære for mig at spille sammen med ham," lød det fra Dembélé, som han fulgte op med:

LÆS OGSÅ: Dembélé runder ny milepæl i Barcelona

"Som sagt er jeg stolt og beæret. Fordi jeg har været Barcelona-fan siden jeg var barn, er det ekstraordinært at spille sammen med den bedste spiller i klubbens historie. Oven i det føler jeg, at det er at let at spille med ham. Han finder altid den rette pasning, og han prøver at placere sig i den bedste position. Han er en fremragende spiller. Der vil kun være én af en sådan spiller i fodboldens historie."