Ousmane Dembélés forlængelse med FC Barcelona virkede til at nærme sig, men nu ser det tilsyneladende helt anderledes ud.

For kun få uger siden så Ousmane Dembélés forlængelse med Barcelona ud til at være en afsluttet aftale, der blot manglede de sidste detaljer.

LÆS OGSÅ: Nu har Barca-profil besluttet sig om sin fremtid

Xavi, der for nylig tog over som træner i den catalanske klub, har tilmed flere gange omtalt franskmanden som en vital del af truppen. Derfor var der også en klar forventning om, at han ville forlænge sit ophold på Camp Nou.

Forhandlingerne er sidenhen gået ned ad bakke. Den franske spiller har ikke offentligt udtalt sig om, at han ønsker at forlade Barcelona, men hans modvilje til at underskrive en ny kontrakt taler sit tydelige sprog.

En stor del af, at han har ændret sin mening siges at være hans agent. Mousa Sissoko har nemlig tilbudt ham til flere klubber, herunder flere klubber i Premier League. Og det menes at have generere en del interesse for franskmanden.

Ifølge den catalanske avis SPORT har angriberen nu et ønske om at imitere sin landsholdskammerat Kylian Mbappé. Hvad det vil sige er, at han sigter efter at tjene store sumer penge.

Dembélé har derfor valgt at afvise det seneste kontrakttilbud fra den catalanske klub, fordi han har fået bedre tilbud fra udenlandske klubber.

Da hans kontrakt udløber i juni, kan han frit begynde at forhandle med andre klubber i januar. Derfor ser det mere og mere usandsynligt ud, at den spanske klub formår at blive enige med Dembélé.

Ifølge SPORT er der klubber, der er klar til at betale ham op til 20 millioner euro, hvis han skifter til dem på en fri transfer.

LÆS OGSÅ: Daniel Agger afslører: Det ødelagde mit skifte til Barcelona

Newcastle er klubben, der skulle være klar til at give ham den mest lukrative aftale, men også Manchester United er blandt klubberne, der holder øje med den 24-årige franskmand.