Ousmane Dembélé er en spiller, der altid har delt vandene blandt Barcelonas fans.

LÆS OGSÅ: Guardiola har udset sig Barca-midt som afløser for Fernandinho

Han er – uden tvivl – et stort talent, men han har ikke formået at leve op til sit fulde potentiale, efter at være ankommet til Barca fra Dortmund i 2017. Dengang blev han endda betragtet som spilleren, der skulle afløse Neymar.

Franskmanden har været hårdt ramt af skader i sin tid på Camp Nou, hvilket mange kritikere har tilskrevet en usund livsstil med for mange videospil og for meget junkfood.

Denne kritik har Dembélé dog selv afvist i et interview med BeIN Sports.

“Du kan ikke spille fire år i Barcelona uden en sund livsstil,” sagde han til BeIn Sports.

I denne sæson ser det ud til, at han endelig har fået gang i støvlerne. Det er i hvert fald den mest imponerende og komplette sæson, han har spillet, siden han ankom til den catalanske klub.

Han har scoret fem mål og har bidraget med to oplæg i sine 26 optrædener i La Liga i denne sæson. Han har spillet 51% af alle Barcas minutter på banen, og har været direkte involveret i 9% af deres mål.

LÆS OGSÅ: Barca-træner er overbevist om, at ligatitlen er deres

Franskmandens nuværende kontrakt med Barca udløber i sommeren 2022, hvorfor han skal underskrive en ny kontrakt snart, hvis han vil undgå, at Barca sælger ham. De vil nemlig gerne undgå, at han forlader klubben på en fri transfer.