Der er fortsat stor usikkerhed omkring Ousmane Dembélés fremtid. Angiveligt har han endnu ikke besluttet sig.

Der har været et hav af ryger om Ousmane Dembélés fremtid. I de seneste måneder har der særligt været spekuleret i, at han har underskrevet en forhåndsaftale med en anden klub.

Nu har piben dog fået en anden lyd. Angiveligt skulle den 24-årige franskmand være åben for at forlænge sit ophold på Camp Nou. Det skriver SPORT.

Avisen skriver, at han fortsat overvejer at blive i Barcelona, selvom det vil betyde, at han ikke kan få oplyst sine økonomiske krav.

Ledelsen i Barcelona skulle også være interesserede i at forlænge med ham, men skulle dog have gjort det klart, at de ikke er villige til at forbedre det seneste kontrakttilbud.

Dembélé siges dog at være glad i det catalanske, efter Xavi har overtaget rollen som træner. Netop dette skulle have spillet en stor rolle i, at han nu overvejer at blive i klubben.

Ikke nok med, at han har fået mere spilletid, efter Xavi har taget over, så har han også forbedret sit spil. Dette skulle have skabt glæde hos den franske stjerne, der derfor overvejer at blive i klubben.

Før Ousmane Dembélés forlængelse kan blive en realitet, kræver det dog også en snak med hans agent, Moussa Sissoko, som Barcelona vil have til at frasige sig et stort agenthonorar.