Ousmane Dembélé har kontraktudløb til sommer, og nu lægger han pres på Barcelona i forhold til en forlængelse.

I det seneste stykke tid har der været stor tvivl om, hvorvidt Ousmane Dembélé ville forlænge med FC Barcelona.

LÆS OGSÅ: Manchester Uniteds Champions League-kamp i fare

Der har i lang tid været rygter om, at hans repræsentanter forsøger at overbevise ham om, at han skal finde en ny klub. Og hidtil har han da heller ikke underskrevet en kontraktforlængelse.

Nu er der dog nyt i sagen, og denne gang er det franskmandens lejr, der har besluttet at lægge pres på den catalanske storklub.

Ifølge det spanske medie SPORT har Dembélés lejr gjort det klart, at hvis ikke man har indgået en aftale inden januar, vil man ikke lytte til tilbud i det kommende transfervindue.

Det vil sige, at de har gjort det klart for Barcelona, at der kun er to muligheder: enten forlænger han sit ophold på Camp Nou eller forlader klubben på en fri transfer til sommer.

Mediet rapporterer desuden, at der er planlagt et møde mellem Barcelona og Ousmane Dembélés repræsentanter senere på ugen. Det er et møde, der angiveligt ‘kan vise sig at blive afgørende’.

Det vil sige, at Dembélés fremtid kan blive afgjort i løbet af denne uge. Der er nemlig en potentiel chance for, at Barcelona ikke vil møde franskmandens krav, hvilket vil resultere i, at han forlader klubben til sommer.

Barca-træner Xavi har flere gange udtalt, at han gerne vil have den franske stjerne til at blive i klubben. Dembélé har fået et kontrakttilbud med en varighed på tre år, men det er ikke blevet underskrevet.

Der er fortsat stor tvivl om, hvorvidt Barcelona vil strække sig, for at overbevise Dembélé om at blive i klubben.

LÆS OGSÅ: Simon Kjær skriver historie

Hvad der dog nu er klart er, at hvis ikke en aftale er indgået og underskrevet inden januar, vil den 24-årige franskmand forlade klubben til sommer.