Ousmane Dembélé og Antoine Griezmann er blevet beskyldt for racisme. Ifølge Marca har de to Barcelona-spillere fremsat racistiske bemærkninger til asiatiske hotelarbejdere.

LÆS OGSÅ: Messi topper imponerende 2021-topliste

Et klip af de to franske spilleres bemærkninger er efterfølgende gået viralt på de sociale medier.

Den franske kantspiller optog en video til Snapchat, mens de førnævnte hotelarbejdere fiksede hans spilkonsol. Klippet, der nu er gået viralt, er fra 2019.

“Alle disse grimme ansigter bare så du kan spille PES. Skammer du dig ikke?” sagde Dembélé til Griezmann ifølge Marca.

“Hvilken slags sprog er det?”

Efterfølgende har Griezmann udsendt en kort erklæring om episoden på Twitter, hvor han benægter beskyldningerne om racisme. Ligeledes undskylder han, hvis han fornærmede hotelarbejderne.

“Jeg har altid været forpligtet til kampen mod enhver form for diskrimination,” skriver Griezmann.

“I de sidste par dage har nogle mennesker ønsket at fremstille mig som en mand, jeg ikke er. Jeg afviser på det kraftigste beskyldningerne mod mig, og jeg er ked af, hvis jeg har fornærmet mine japanske venner.”

Dembélé har også delt en erklæring på sin Instagram i et forsøg på at forklare sine bemærkninger. Samtidig udtrykte han sin anger over for hotellets personale.

“I de seneste dage har en privat video, der dateres i 2019, cirkuleret på de sociale medier,” skriver Dembélé.

“Scenen finder sted i Japan, men den kunne have fundet sted hvor som helst på planeten, og jeg ville have brugt de samme udtryk.”

“Disse udtryk var ikke direkte rettet mod en bestemt befolkningsgruppe. Sommetider bruger jeg denne type udtryk privat, med venner, anset deres oprindelse.”

LÆS OGSÅ: Avis: Coutinho forlader Barcelona i nærmeste fremtid

“Nu er denne video frigivet, og jeg forstår, at det kan såre de personer, der er til stede på billederne. Faktisk undskylder jeg oprigtigt.”