Ousmane Dembélé har valget at tage bladet fra munden, efter han er blevet ekskluderet fra truppen.

Franskmanden forventes at forlade Barcelona, da han ikke vil underskrive en kontraktforlængelse. Desuden har han fået at vide, at han skal forlade klubben i dette transfervindue.

LÆS OGSÅ: Ny kontrakt til Barcelona-talent klar: Forventes underskrevet snart

Nu har han besluttet at tage bladet fra munden, og tale ud om situationen. Det sker i et længere skriv på Instagram, som du kan se herunder:

“Hej alle. Det er fire år siden, jeg er holdt op med at læse ting om mig selv uden nogensinde at prøve at retfærdiggøre mig selv.”

“I fire år har folk talt for mig. Skamfuldt løjet med et eneste formål: hensigten om at skade mig. Jeg har fulgt min linje om aldrig at svare i fire år, og aldrig retfærdiggøre mig selv.”

“Har det været en fejl? Sikkert. Fra i dag er det slut. Fra i dag vil jeg svare ærligt, uden at give efter for nogen form for afpresning.”

“Jeg er 24 år gammel og som enhver mand har jeg fejl. Ufuldkommenheder. Jeg har gennemlevet komplekse øjeblikke, skader. Covid har påvirket mig. Uden den mindste træningssession har ‘mister’ (Xavi, red.) spurgt efter mig, og jeg har altid efterkommet… uden spørgsmål.”

“Præstere lige så godt, som jeg altid har gjort, fordi det er min passion. Jeg er fuldt ud klar over mit held med at dedikere mig til det smukkeste job i verden. Desuden er mit budskab gennemsigtigt.”

“Jeg forbyder nogen at give indtryk af, at jeg ikke er involveret i det sportslige projekt. Jeg forbyder nogen at tillægge mig intentioner, som jeg aldrig har haft. Jeg forbyder nogen at tale på vegne af mig eller min repræsentant, som jeg har fuld tillid til.”

“Stadig under kontrakt, jeg er fuldt ud involveret og til rådighed for min klub, min træner. Jeg har altid givet alt for mine kolleger og også for alle partnere. Det er ikke nu, det kommer til at ændre sig. Jeg er ikke en mand, der snyder og endnu mindre en mand, der har for vane at give efter for afpresning.”

“Kærlighed er helt sikkert en variant af afpresning. Som du ved, er der forhandlinger. Jeg lader min agent klare det, det er hans afdeling. Mit felt er bolden, simpelthen at spille fodbold, dele glædelige øjeblikke med mine kolleger og alle medlemmer.”

LÆS OGSÅ: Medie: Klub dropper interessen i Andreas Christensen

“Lad os frem for alt fokusere på det væsentlige: At vinde.”

“Pas på dine egne. Ousmane Dembélé.”