Det er blevet bekræftet, at man har anholdt én person, der skulle have været til stede ude foran Old Trafford, hvor der som bekendt udspillede sig nogle meget mærkværdige scener, da der blev afholdt demonostration, hvor en meget stor menneskemængde lod deres stemmer blive hørt.

LÆS OGSÅ: United-ejer forsøgte forgæves at overtale Woodward: Vil beholde ham i klubben

Det må dog tilsyneladende være endt med at gå over gevind, da Greater Manchester Politi har bekræftet, at man har måttet anholde en fan, der var til stede, var med til at demonstrere, men som også anklages for at have været med til overfaldet på politiet.

“En 28-årig mand er blevet anholdt som en konsekvens af efterforskningen, og al tilgængeligt bevismateriale vil blive nøje gennemset for at identificere organisatorerne bag protesterne og dem, der var ansvarlige for overfald mod politiet,” oplyser politiet altså.

Det kom frem, at der er to politibetjente, der kom til skade, hvilket skulle være sket i forbindelse med, at de var til stede ved demonstrationen. Dette tal er dog steget, hvilket også bliver bekræftet af selvsamme politistyrke.

“Der er blevet oplyst seks skadede politibetjente indtil videre, hvoraf den ene betjent har fået et brud på øjenhulen, mens en anden har fået et sår i hovedet som følge af flaskekast fra folkemængden. En tredje betjent blev slæbt og sparket. Betjenten, der kom på hospitalet, er blevet udskrevet.”

LÆS OGSÅ: Spotify-stifter allierer sig med klublegender: Vil byde over 15 milliarder for Arsenal

Det har medført, at der er blevet rettet en stor kritik mod nogle af Manchester United-fansene, som altså endte med at blive for voldsomme og aggressive.