Den danske landsholdsangriber er til lægetjek i danskerklub.

Der har været mange spekulationer om hvor Kasper Dolberg skulle fortsætte karrieren – men nu ser det kun et lægetjek der mangler, før han angiveligt har fundet en ny arbejdsgiver.

Og det er ikke hvilken som helst klub Kasper Dolberg eftersigende skriver kontrakt med.

Han vender nemlig snuden mod den belgiske klub Anderlecht, hvor han eftersgiende skulle være ankommet torsdag for at gennemgå det obligatoriske lægetjek i dag.

Det danske medie B.T. løfter samtidig sløret for, at han i løbet af i dag vil gennemgå det obligatoriske lægetjek, inden han kan skrive under på sin kontrakt.

Skiftet til den belgiske klub har været længe undervejs for Dolberg, men nu ser det dog endelig ud til, at det inden længe vil blive gjort officielt, at klubbens danske sportsdirektør Jesper Fredberg har fået fingrene i den danske landsholdsspiller.

Prisen for den 25-årige angriber lyder angiveligt på fem millioner euro, svarende til 37,5 millioner kroner. Desuden er der også blevet skrevet en række bonusser ind i aftalen, som kan få prisen til at stige yderligere.

Dolberg har i de seneste år kæmpet for at få sin karriere tilbage på rette kurs, efter undervældende ophold i både Sevilla og Hoffenheim, og nu tyder alt på, at det bliver i den belgiske klub Anderlecht, at Kasper Dolberg skal have karrieren på rette køl.

Anderlecht har udover den danske sportsdirektør også den tidligere FC Midtjylland-profil, Anders Dreyer, i truppen.