Ole Gunnar Solskjær og Manchester United har haft på ham radaren i et stykke tid. Den unge brasilianske angriber Gabriel Veron, der for tiden tørner ud for Palmeiras, er et af Brasiliens mest eftertragtede talent. Nu er han blevet udtaget til en liste over de bedste ‘wonderkids’ i verden.

LÆS OGSÅ: Jesse Lingard får opbakning fra Manchester United-duo

Det næste transfervindue åbner op om blot et par måneder, hvilket har fået det britske medie The Sun til at lave en liste over de 11 bedste wonderkids. Fælles for dem alle er, at flere europæiske topklubber har dem på radaren forud for sommerens transfervindue.

En af de spillere, der er blevet udtaget til listen, er brasilianske Veron, der har spillet 38 kampe i denne sæson. I de 38 kampe er det blevet til 11 mål og fem oplæg. Desuden har den 18-årige også været en vital del af Palmeiras-holdet, som han har været med til at føre til et Copa Libertadores-trofæ.

Nu er flere europæiske klubber begyndt at vise interesse for den unge brasilianer. Et af de hold, der især er blevet kædet sammen med ham, er Manchester United. De skulle nemlig have et stærkt ønske om at bringe en ung og talentfuld angriber ind i truppen.

LÆS OGSÅ: Solskjær udtager lovende angriber, som Neville kalder et ‘mareridt’ for forsvarere

Red Devils-transfermålet har en frikøbsklausul på 53 millioner pund, hvilket er svarende til 458 millioner kroner. Hvis Premier League-klubben vil sikre sig den unge angribers underskrift, bliver det derfor ikke en helt billig affære for dem.