FC Barcelona har flere spillere, der har fået rigtig mange minutter på banen. En af dem har dog fået klart flest minutter på banen af Ronald Koeman. Det er den hollandske Frenkie de Jong, der har udviklet sig til at være en nøglespiller for den spanske klub efter sidst skifte i 2019.

LÆS OGSÅ: Analyse: Messi er den bedste i Europa

Det er tydeligt at se, at Ronald Koeman er rigtig glad for at have De Jong i truppen. Han er en alsidig spiller, der kan hjælpe holdet på flere positioner, hvilket Koeman bestemt gør brug af. Blandt andet har han fået spilletid i centrale forsvar, på den defensive midt samt på den offensive midt.

Det er hans store alsidighed, der har medført, at han har fået rigtig mange minutter på banen. Samlet set er det blevet til 3.610 minutter, hvilket er markant mere end Messi på andenpladsen, som har spillet 3.292 minutter. Tredjepladsen indtaget af Alba med 3.525 minutter.

Som regel er det Ter Stegen, der får flest minutter på banen, men da han sad ude i starten af sæsonen er det ikke blevet til helt så mange minutter. Han står noteret for 3.000 minutter.

Dog er De Jong ikke den spiller i truppen med flest spillede kampe. Det er derimod Pedri, som har spillet 42 kampe mod De Jongs 41. Pedri bliver dog ofte skiftet ind eller ud, hvorfor han end ikke er i top-5 over mest spilletid.

LÆS OGSÅ: Bekræftet: Barcelona-stjerne skal behandles yderligere

I øvrigt formår De Jong også at toppe listen over antal pasninger med hele 2.129. Det er det højeste i hele La Liga. Hans nærmeste efterfølger er Busquets med 1.880 pasninger.