Det er ikke nogen hemmelighed, at Manchester United er på udkig efter forstærkninger til det centrale forsvar. Forud for sommerens transfervindue er de blevet sat i forbindelse med spillere såsom serbiske Nikola Milenkovic, franske Raphael Varane og spanske Pau Torres.

LÆS OGSÅ: Manchester United-profil forlader klubben

Disse spillere stemmer dog ikke helt overens med, hvad Harry Maguire har af ønsker. Han har nemlig fortalt Ole Gunnar Solskjær og Manchester United, at han har et ønske om at få en ‘engelsktalende’ partner i midterforsvaret. Det beretter Duncan Castles i The Transfer Window Podcast.

Ikke nok med det, så skulle Maguire faktisk også have peget på en specifik spiller. Han ser nemlig gerne, at hans fremtidig makker i det centrale forsvar skulle blive 23-årige Ben White fra Brighton.

White var sidste sommer en ombejlet og eftertragtet herre. Blandt andet afviste Brighton flere bud fra Leeds, hvilket skyldes, at de bød ind med for lave bud. White menes at have en salgspris på omkring 433 millioner kroner. Står det til Harry Maguire, så skal Manchester United derfor til lommen for at bringe White til Old Trafford.

LÆS OGSÅ: Kommentator: United kan blive det nye Tottenham

Sidenhen har den 23-årige englænder også fået en rigtig flot debutsæson i Premier League, hvilket har medført, at han er blevet endnu mere eftertragtet. Blandt andet har hans flotte præstationer medført, at han nu også er på blokken i Liverpool.