Dennis Irwin er ikke i tvivl om, hvem der er den bedste venstreback i Premier League. Her peger han nemlig på Luke Shaw. Han beskriver tilmed Manchester United-spilleren som værende "topklasse".

LÆS OGSÅ: Tidligere Barcelona-talent vil ikke afvise at vende tilbage

Shaw nyder i øjeblikket sin bedste sæson i United-trøjen, idet han allerede har fået spilletid i hele 25 kampe på tværs af alle turneringer.

Skader har tidligere gjort det svært for englænderen at udvikle sig på Old Trafford, men han er nu en fast del af truppen under Ole Gunnar Solskjær. Han var også en del af truppen i 9-0-sejren over Southampton, hvor han også viste sig fra sin gode side.

Irwin mener, at det især er Alex Telles ankomst til klubben, der har sat gang i Luke Shaws udvikling. Han kom til klubben fra Porto på en sommetransfer, hvorfor Solskjær fik endnu en mulighed i forsvaret. Hans spilletid har dog været begrænset, fordi Shaw viser en imponerende nylig form.

ifølge Irwin, er det brasilianerens ankomst, der har tvunget den 25-årige til at forbedre sit spil, og han mener ikke, at der er nogen anden, der kan matche hans niveau lige nu.

"At Alex Telles kom til, hat sandsynligvis presset ham, og han har været rigtig topklasse i de sidste par måneder," sagde den tidligere United-back til Manchester Uniteds officielle hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Medie: Brexit forhindrede Manchester United i at hente 20-årigt talent

"Hans overlapning er at se, han defensive spil er at se. Det er godt, at han har konkurrence. Han havde Brandon Williams sidste år, og hævede sit spil, og han har Alex Telles i år, og det har hjulpet ham med at hæve sit spil. Han er i øjeblikket, som tingene ser ud, den bedste ventreback i ligaen," fulgte han op.