Depay er topprioritet: Nogen skal forlade klubben, for at gøre plads

Nicolai Busekist — 10. nov 2020 10:53
Foto: Shutterstock

Det har været besluttet i lang tid, at FC Barcelona har brug for en ny angriber. I denne forbindelse er Ronald Koemans største ønske at hente Memphis Depay fra Lyon.

LÆS OGSÅ: Deschamps: Tvivler ikke på, hvad han kan præstere

De to kender hinanden fra det hollandske landshold, hvor Ronald Koeman har været træner. Derfor er han også godt kendt med, hvad Memphis Depay kan, og hvad han ikke kan på banen.

Ifølge de seneste rapporter fra RAC1, er der dog ikke nogen vej udenom, at en anden spiller er nødt til at forlade klubben først, hvis Barcelona skal gøre sig forhåbninger om at skrive kontrakt med en ny angriber.

Hidtil har der været rygter om, at der er flere spillere, der bliver sat til salg i januar-vinduet. Det er blandt andet noget, der gør sig gældende for Junior Firpo, Carles Alena, Samuel Umtiti og danske Martin Braithwaite.

Hvorvidt det lykkedes for Barcelona at sælge en eller flere af disse spillere, vil tiden vise. På nuværende tidspunkt står det dog klart, at nogen er nødt til at forlade klubben. Depay er deres topprioritet, men midlerne skal først findes.

Depay kan dog sandsynligvis hentes for en relativt beskeden sum i januar, da hans nuværende kontrakt udløber næste sommer. Men klubben er nær konkurs, hvorfor selv en lille transfersum kan umuliggøre handlen.

LÆS OGSÅ: Lyon-chef puster nyt liv i Depay-rygter

Der er også mulighed for at hente ham et par måneder senere på en fri transfer, men meget tyder på, at de helst ikke vil vente længere.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere