I halvlegen i søndagens opgør mellem FC Barcelona og Getafe, blev danske Andreas Christensen skiftet ud.

Efter 45 minutter på banen, blev Andreas Christensen pillet ud af Xavi, da FC Barcelona spillede mod Getafe i La Liga.

Kampen endte med en smal sejr på 1-0 til den catalanske storklub. Dermed sikrede de sig yderligere tre point til kontoen i La Liga, hvor de fortsat ligger i toppen af tabellen.

Det kom dog som en stor overraskelse for mange, at AC blev skiftet ud i pausen, hvor han blev afløst af Eric Garcia.

Efter kampen har Xavi meldt ud, at den danske forsvarer følte en smule ubehag, hvorfor han bad om at blive skiftet ud i pausen.

“Christensen blev skiftet ud, da han havde lidt ubehag. Jeg tror, han vil være klar til næste kamp,” lød det fra Xavi på et pressemøde efter kampen.

Ifølge den spanske avis SPORT skulle der være tale om et mindre problem med højre baglår. Skal man tro Xavi, kommer det dog ikke til at holde ham ude.